Maalämmöntäyttöventtiili

Maalämmöntäyttöventtiilit LK Armaturilta | Turku, Eura

Meiltä saat myös maalämmöntäyttöventtiilit. Voit tutustua maalämmöntäyttöventtiileihin tarkemmin lataamalla. Toimitamme maalämmöntäyttöventtiilit koko Suomen alueelle Turusta ja Eurasta.
LK Armateurin tuoteluettelon (pdf).

LK 520 MULTIFILL® 25

LK 520 MultiFill® 25 on yhtenäinen yhdistelmäventtiili, jonka avulla täytetään maalämpöpumpun keruuletku keruunesteellä. Venttiilissä on suodatin, joka suojaa höyrystintä mahdollisilta hiukkasilta. Toimitettaessa se on varustettu eristeellä, joka suojaa kondenssin ja jään muodostumiselta. Yhtenäisen venttiilirakenteen ansiosta se voidaan helposti asentaa myös ahtaisiin tiloihin. LK 520 MultiFill® 25 sopii myös muihin täyttöä ja suodatusta vaativiin sovelluksiin.

LK 520 MULTIFILL® 32

LK 520 MultiFill® 32 on yhtenäinen yhdistelmäventtiili, jonka avulla täytetään maalämpöpumpun keruuletku keruunesteellä. Venttiilissä on suodatin, joka suojaa höyrystintä mahdollisilta hiukkasilta. Toimitettaessa se on varustettu eristeellä, joka suojaa kondenssin ja jään muodostumiselta. Venttiilin yhtenäisen rakenteen ansiosta se voidaan helposti asentaa ahtaisiin tiloihin. LK 520 MultiFill® 32 sopii myös muihin täyttöä ja suodatusta vaativiin sovelluksiin.

Ota yhteyttä